Alkotó Pedagógusok Képzőművészeti Tárlata

„REJTELMEK, HA ZENGENEK…”

Szentes Város Önkormányzata, a Szentesi Művelődési Központ, a Pedagógusok Szakszervezete Csongrád, Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete ebben az évben is meghirdette  a „ Rejtelmek, ha zengenek…” című képzőművészeti tárlatot, hogy az alkotó pedagógusok immár XXIII. alkalommal be tudják mutatni munkáikat.

A korábbiakhoz hasonlóan most is rendkívül sok pályamunka érkezett, és ahogyan már megszokhattuk, igen nívósak a pedagógusok alkotásai. Borsodi Ágnessel, Dr. Dobos Andrással, a zsűritagokkal, kiválasztottuk a díjazottakat, a meghívó is elkészült, amikor közbeszólt az, amire nem számítottunk. A kiállítás anyaga készen állt, de április 4-én sajnos nem lehetett megmutatni a nagyközönségnek. Mivel sok energiát fektettek az alkotók ebbe a tárlatba, ezért  nem a hagyományos módon, de mégis bemutatjuk a nagyközönségnek a beküldött pályamunkákat. Köszönettel tartozunk Nagy István fotóművésznek, hogy digitalizálta a kiállítás anyagát.


Díjazottak:
Kistelek Város Szakszervezeti Díja: Varga Anikó (Kistelek)
Kistelek Város Szakszervezeti Díja: Hódi Katalin (Kistelek)
Békés Megye Szakszervezeti Díja: D. Vacsi Mária (Szarvas)
Kunszentmárton Város Szakszervezeti Díja: Tóth János (Kunszentmárton)
Szentes Város Szakszervezeti Díja: K. Szabóné Licsicsányi Rózsa (Szentes)
Szentes Város Alkotói Díja: Szenténé Kálvai Mária (Hódmezővásárhely)
Hódmezővásárhelyi Szakszervezet Díja: Pokomándy Zsuzsanna (Hódmezővásárhely)
Csongrád Megyei Szakszervezet Díja: Rozmaring szakkör (Békéscsaba)
alkotók: Dr. Zsíros Gézáné, Dr. Illés Károlyné, Győrfi Károlyné, Nedényiné Törőcsik Anna

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk és értesíteni fogjuk Őket, hogy mikor tartjuk meg az elmaradt díjátadó ünnepséget.

Szobota Imréné
Pedagógusok Szakszervezetének városi titkára

Ha szeretné megállítani a lejátszási folyamatot akkor csak egyszerűen húzza rá az egérmutatót a képre és a lejátszás szünetelni fog. Ha ki szeretné nagyítani csak kattintson a képre.