Kapcsolat

Szentesi Művelődési Központ

Cím: 6600 Szentes, Tóth J. u 10-14
E-mail: kultura@szentes.hu
Telefonszám: +36 63 314-211

Mellékek:

1 titkárság

2 technikai vezető

3 művelődésszervező – Ombodi Csilla
Aktuális pályázatok, Művelődési és Ifjúsági Ház terembérlései, programjai, pszichológus előadások, Pilvax Kávéház, Rendhagyó irodalomóra előadások, Népmese és a Költészet napja, Tartja a kapcsolatot az óvodák, az általános és középiskolák szervezőivel, Közre működik a gyermektáborok szervezésében és lebonyolításában.

4 művelődésszervező – Németh Viktor
Könnyűzenei koncertek, Dumaszínház, táncestek, ifjúsági programok, médiakapcsolatok, kiadványok szerkesztése. A Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ programjait szervezi és felügyeli, Gólyavetélkedő, Gyermekszínházi előadások, Tartja a kapcsolatot az óvodák, az általános és középiskolák szervezőivel

5 művelődésszervező – Lantos Anita
Szervezi és felügyeli a Szecessziós Ház terembérléseit, programjait. Szervezi és lebonyolítja nemzeti ünnepek műsorait, a Pilvax Kávéház hagyománnyá vált rendezvényeit. Folyamatos kapcsolatban van az intézményben működő szakkörök, klubok vezetőivel. Tartja a kapcsolatot az óvodák, az általános és középiskolák szervezőivel. Megszervezi a Tokácsli Galéria kiállításait. Figyeli és bonyolítja az aktuális pályázatokat.

6 munkaügyi ügyintéző

7 gazdasági ügyintéző

8 pénztár

9 porta
Előadásainkra, rendezvényeinkre belépőjegyek után itt érdeklődhet.