Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ

6600 Szentes, Kossuth tér 1.

Németh Viktor szervező   Tel.: 06 30/75-66-096

Horváth Ferenc technikus-technikai vezető   Tel.: 06 30/312-85-96

A Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ a Dél- Alföldi Régióban , Csongrád megye harmadik legnépesebb városában, Szentesen található.

A volt vármegyeháza szépen felújított klasszicista épületének központi, főtéri szárnyában ma Konferencia és Kulturális Központ működik. A megyegyűléseknek egykor helyet adó 270 m2-es díszteremhez jobbról és balról csatlakozó, egyenként 88 m2 alapterületű kisebb termek mellett az egykori – 80 m2 alapterületű – karzat is alkalmas önálló programok megrendezésére.

A 45 x 28 m-es zárt udvar nyári programok, szabadtéri színházi előadások ideális helyszíne lehet.

A Konferencia és Kulturális Központ igényes megjelenésének és felszereltségének köszönhetően kiválóan alkalmas konferenciák, szakmai tanácskozások, képzések, tréningek, vállalati-, családi rendezvények, esküvők, bálok, fogadások, különféle kulturális események és szabadtéri programok megrendezésére. Szentes vendégszerető város.

Kellemes környezet, számos szabadidős és sportolási lehetőséggel, gazdag kulturális programkínálattal várja az ide látogatókat.

Szentes központjában a felújított volt Vármegyeháza épületében exkluzív termek adottsága révén konferenciák, szakmai tanácskozások, továbbképzések, tréningek, vállalati-, családi rendezvények, esküvők, bálok, állófogadások ideális helyszínei, ahol rendelkezésre áll a rendezvényekhez szükséges összes infrastruktúra.

A jól felszerelt termek nagy befogadóképességgel rendelkeznek és igény szerint alakíthatóak. A természetes környezet és a szabadidős programok választéka számos lehetőséget kínál arra, hogy a szakmai munka végeztével a résztvevők a lehető legkellemesebben lazíthassanak.